Новини

Питний режим

Вживання води та питний режим. Збалансоване вживання питної води. В Детальніше...
Використання мінеральних вод для лікування та профілактики. Лікування Детальніше...

10 правил правильного вживання води

Правильне споживання води: основні правила. Правильне спо Детальніше...

Вода у косметології

Лікування мінеральною водою у косметології – найкращий спосіб використання натуральних засобів.

ona.jpg

Сучасні умови життя сприяють прискоренню старіння шкіри. Лікування мінеральною водою та її вплив на організм людини відомі здавна. Лікування мінеральною водою використовується в косметології для живлення та зволоження шкіри. Корисні хімічні елементи, що містяться в мінеральній воді, пом'якшують шкіру, усувають відчуття сухості і мають поживну та заспокійливу дію. Фахівці рекомендують починати ранок зі склянки природної мінеральної води, що допоможе прокинутися і добре вплине на стан шкіри.

Сьогодні косметика на основі мінеральної води зробила величезний крок від медицини до косметології. Косметологи стверджують, що лікування мінеральною водою – це найкращий натуральний косметичний засіб для живлення та зволоження шкіри. У комплексі з іншими препаратами лікування мінеральною водою ефективне при алергічних та інших захворюваннях шкіри. Перед тим, як застосовувати мінеральну воду для догляду за шкірою, їй потрібно вистоятись 30-40 хвилин, щоб з неї вийшла вуглекислота, яка висушує та дратує шкіру. Лікування мінеральною водою у косметології називають «швидкою допомогою» для обличчя.

Советы по уходу за кожей с помощью минеральной воды:

  • Вранці вмивайтеся мінеральною водою і протирайте шкіру кубиком льоду з мінеральної води.
  • Перед сном протріть обличчя мінеральною водою, а потім нанесіть крем.
  • Після купання в морі або прийому морських ванн промийте все тіло і обличчя мінеральною водою, потім змастіть шкіру кремом.

При застосуванні мінеральної води (лікування мінеральною водою) необхідно враховувати особливості та тип шкіри. Мінеральні води з високим відсотком сольового складу підходять для догляду за жирною та пористою шкірою, зменшують сальний блиск і звужують пори. Для сухої та нормальної шкіри підходить слабомінералізована вода, яка тонізує та пом'якшує її.

Лікування мінеральною водою – це регулярне вмивання мінеральної води, використання масок, лосьйонів, спреїв з урахуванням природної мінеральної води.

Мінеральна вода також використовується для догляду за волоссям – застосування трав'яних настоїв на основі мінеральної води.

Лікування мінеральною водою у косметології – найкращий спосіб використання натуральних засобів.