Новини

Про шкоду зворотнього осмосу

Система зворотнього осмосу. Вода, очищена зворотнім осмосом, та її вп Детальніше...

Порівняльна характеристика вод.

Природна структурована вода, вода фільтрована. Порівняльна характерис Детальніше...

Баланс води

Оптимальний баланс води в організмі досягається при регулярному дот Детальніше...

Вода! Ти – саме життя

Вплив води на організм. Корисні властивості води – запорука вашого здоров'я.

Вплив води на організм вивчена давно. Вода - одна з основних складових життя людини. Організм на 70% складається із води. Без їжі людина може прожити 40 днів, без води не більше 5 днів. Іншими словами, постійна присутність води в організмі людини – основна умова його існування. Основні життєві процеси в організмі проходять за участю води, тому висновок очевидний: вода – це життя.

Вплив води на організм дуже важлива для життя людини, корисні властивості води допомагають покращити дієздатність, підвищують життєвий тонус, наповнюють енергією, видаляють стомлюваність. При регулярному вживанні води вплив води на організм позитивно відображається на здоров'ї. При безладному вживанні (більше або менше норми) дія води на організм матиме негативний характер.

Корисні властивості води – це сукупність хімічних, фізичних, біологічних властивостей, що приносять користь організму. Корисні властивості води безпосередньо залежить від хімічного складу води. За хімічним складом вода може бути однакова, а дія води на організм може бути різною, оскільки той чи інший різновид води формувався в неоднакових умовах. Корисні властивості води проявляються вмістом багатьох інгредієнтів, мінеральних речовин, які необхідні організму.

Сьогодні проводиться безліч лабораторно-наукових досліджень та вивчається дія води на організм. Доведено, що корисні властивості води сприяють покращенню живлення клітин, розчиняючи необхідні мінерали, мікроелементи та вітаміни. Корисні властивості води включають зволоження, омолодження, регенерацію, освіження організму та інші властивості.

Достатнє надходження води в організм є однією з основних умов покращення самопочуття людини та здорового способу життя.