Приправа Перець кайєнський Огородник 15 г

0 Review(s)
4820079242554

Кайєнський перець у вигляді приправи – це дрібно мелений порошок темно-червоного кольору. Кайєнський перець є гострою пряністю, тому часто застосовується в суміші з кмином, орегано, сіллю, сушеним часником.

20,80 ₴
без податку

  • Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов")

Кайєнський перець отримують із плодів червоного стручкового перцю. Він росте у країнах із тропічним кліматом, має гострий смак, тонкий аромат. Цей вид перцю недарма вважають очисником організму - його вплив настільки сильний, що допомагає впоратися із найскладнішими захворюваннями. Йому під силу нормалізувати роботу серцевого м'яза, очищати печінку, позбавляти кров від бляшок, нейтралізувати дію шкідливих мікробів, зміцнювати імунну систему тощо.

В той же час цей вид перцю знайшов собі застосування і в кулінарії. Оскільки це дуже пекуча пряність, то використовується насамперед для приготування гострих страв із м'яса та риби. Поводитися з ним слід дуже обережно і додавати до страв дозовано. Цей вид перцю іноді ще називають "чилі", чим підкреслюють його особливу пекучість. Він поєднується з усіма видами страв: його використовують у супах, смаженому та тушкованому м'ясі, овочах та випічці, а також у сирах, салатах та соусах.

Склад: перець кайєнський.

4820079242554

Характеристики

Производитель
Огородник
Вес упаковки
15 г
Упаковка
Кртонная
Вид
Натуральная
Страна-производитель товара
Украина

Спеціальні посилання

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Приправа Перець кайєнський Огородник 15 г

Кайєнський перець у вигляді приправи – це дрібно мелений порошок темно-червоного кольору. Кайєнський перець є гострою пряністю, тому часто застосовується в суміші з кмином, орегано, сіллю, сушеним часником.

Write your review